Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013


Ολιστικοί τρόποι για να γεμίσετε με ερωτική ενέργεια
   
Μέθοδοι για να προσκαλέστε στο χώρο και στη σχέση σας την ερωτική ενέργεια που επιθυμείτε.
            

Ας ξεδιπλώσουμε μερικά μυστικά περάσματα που θα σας οδηγήσουν στον δρόμο που εσείς επιλέγετε να περπατήσετε. Αν δεν έχετε σύντροφο και θέλετε να καλέσετε έναν αγαπημένο στην ζωή σας, από τη νέα σελήνη (10 Φεβρουαρίου) έως και την Πανσέληνο, γράψτε ακριβώς ό,τι ζητάτε από ένα σύντροφο, όσο πιο εστιασμένα μπορείτε.

Τοποθετείστε, το χαρτί στον πάτο ενός πήλινου ή πυρέξ δοχείου που θα το γεμίσετε με ζάχαρη και κόκκινα ροδοπέταλα. Βυθίστε 2 κόκκινα κεριά μέσα στη ζάχαρη και σχηματίστε τριγύρω τους ένα 8 με μια κόκκινη κορδέλα που κάθε κύκλος θα έχει στο κέντρο του από ένα κερί. Οραματιστείτε το σύντροφό σας κι αφήστε τα κεριά να λιώσουν μέχρι τέλους.

Αν έχετε καλέσει τον σύντροφο σας στο σπίτι και θέλετε να δώσετε μια αισθησιακή μυρωδιά στο χώρο, ρίξτε στον αρωματολύχνο τα εξής αιθέρια έλαια : 2 σταγόνες τριαντάφυλλο, 2 σταγόνες γιασεμί, 3 σταγόνες σανδαλόξυλο, 1 σταγόνα κανέλα.

Ή αν έχετε την διάθεση να μοιρασθείτε ένα ερωτικό μασάζ με τον σύντροφο σας, προτείνω μια συνταγή που θα ξυπνήσει τον αισθησιασμό σας. Σε 50 ml λάδι jojoba ρίξτε 8 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο, 7 σταγόνες ylang-ylang, 4 σταγόνες τζίντζερ και 2 σταγόνες μοσχοκάρυδο.
Ένα άρωμα λουλουδένιο κι ελαφρά πικάντικο που θα σας ταξιδέψει σε ερωτικές στιγμές που θα θυμίζουν ανατολή. Ή ακόμα για πιο ενεργειακές ερωτικές στιγμές πάρτε ένα ημίγλυκο κρασί, αδειάστε το σε μια γυάλινη κανάτα και τοποθετείστε μέσα ένα μικρό βότσαλο από ροζ χαλαζία για να ενδυναμώσει την αγάπη κι ένα μικρό βότσαλο γρανάδας για να ξυπνήσει τον πόθο. Προσθέστε ένα ξύλο κανέλας, 2-3 μοσχοκάρφια και μερικά κόκκινα ροδοπέταλα. Σκεπάστε καλά την κανάτα κι αφήστε ένα 24ώρο πριν το χρησιμοποιήσετε.  Σουρώστε τα υλικά που έχετε προσθέσει το κρασί και σερβιρίστε το σε ψηλά ποτήρια κρασιού.

Αν όμως έχετε μικρά προβλήματα στην σχέση σας και θέλετε να δώσετε μια νέα πνοή μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις προηγούμενες τεχνικές που πιστεύω θα φέρουν αποτέλεσμα, αλλά και μια ακόμα που μπορεί να σας βοηθήσει.

Πάρτε μια φωτογραφία σας που ως ζευγάρι είστε χαρούμενοι κι ακουμπήστε επάνω της ένα χιαστόλιθο και 2 καρδιές ροζ χαλαζία. Φροντίστε να έχετε καθημερινά φρέσκα λουλούδια κι ένα ρεσό να καίει. Και το πιο σημαντικό, να στέλνετε κύματα αγάπης στην σχέση σας για να τη βοηθήσετε να θεραπευτεί.

Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε μην ξεχάσετε να το βιώσετε μέσω της θηλυκής θεάς που δονείτε μέσα σας. Μη δώσετε αν δεν έχετε, μην γίνει η αγάπη ανάγκη, δεν της αξίζει, και μην ντραπείτε να πάρετε, δεν είναι αμαρτία να διεκδικήσετε την αγάπη. Ίσως είναι το μόνο φάρμακο που κάνει για όλους χωρίς καμία παρενέργεια.

Υ.Γ. Και κορίτσια σταματήστε να φιλάτε βατράχους, δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν πρίγκιπες.
 
MARIE  CLAIRE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου