Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012


Τachyon


Τι είναι το Τάχυον
Το Τάχυον είναι ένα θεραπευτικό σύστημα που συνενώνει ολιστική ιατρική, επιστήμη και πνευματικότητα.
Οι εφαρμογές Τάχυον αναπτύχθηκαν στην Καλιφόρνια στα τέλη του '90. Σήμερα τις χρησιμοποιούν ιατροί , ολιστικοί θεραπευτές και επαγγελματίες υγείας σε πάνω από 95 χώρες.  
tachyon1


Αυτές οι εφαρμογές εστιάζουν στο Τάχυον, την φυσική ενέργεια της Πηγής όλων όσων υπάρχουν, ενισχύοντας σημαντικά την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία και συνειδητή εξέλιξη.
 
Η φυσική ονόμασε «Τάχυον» ότι ήδη αναφερόταν σε εσωτερικές θρησκευτικές ή θεραπευτικές παραδόσεις ως Πράνα (Ινδία), Τσι (Κίνα), Ζωτική Ενέργεια (Πυθαγόρας) κλπ.
 
 
Στο Ρέικι η ίδια ενέργεια ονομάζεται ενέργεια της Πηγής.
 
Το σώμα μας συνεχώς δέχεται Τάχυον μέσω της τροφής, του αέρα, του ήλιου, κλπ και το μετατρέπει στις συγκεκριμένες δονήσεις που έχει ανάγκη ώστε να ζήσει, να θεραπευτεί και να εξελιχθεί.
 
Το ανθρώπινο σώμα από τη φύση του επιθυμεί την ισορροπία και την εξέλιξη σε υψηλότερα επίπεδα τάξης.
 
Επειδή το Τάχυον δεν είναι συχνότητα, αλλά περιέχει εν δυνάμει το φάσμα όλων των συχνοτήτων, προσφέρει στο σώμα την πλήρη δυνατότητα για να ισορροπήσει και να εξελιχθεί σε υψηλότερα επίπεδα τάξης.
 
 
 
 
Πώς εφαρμόζεται το Tachyon Cocoon
 
Ο θεραπευόμενος ξαπλώνει στο κρεβάτι θεραπείας ντυμένος.
 


 
 
 Στις παλάμες και στα πέλματά του τοποθετούνται Ταχυονισμένοι δίσκοι σιλικόνης, στα μάτια του ένα ειδικό Ταχυονισμένο μαξιλαράκι και κατά μήκος του σώματός του η ειδική Ταχυονισμένη λωρίδα Cocoon, έτσι με αυτόν τον τρόπο, το σώμα περιβάλλεται με ένα "τρισδιάστατο κουκούλι" (Cocoon), ενέργειας.

 
 


 

 

Έτσι επιτυγχάνεται η ευθυγράμμιση και εξισορρόπηση των chakra και του φυσικού, νοητικού, συναισθηματικού και πνευματικού ενεργειακού σώματος καθώς ο θεραπευόμενος χαλαρώνει.
 
Κατόπιν και ανάλογα με την περίπτωση είναι δυνατόν να γίνει ενίσχυση της θεραπείας με την χρήση μπαρών TLC από τον θεραπευτή.
 
tachyon2
 
 
 
Ποια είναι τα οφέλη
  • Ενισχύεται η ζωτικότητα και η ενέργεια του οργανισμού.
 
  • Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την εξισορρόπηση   
  • του σώματος,
  • του νου και
  • του πνεύματος.
 
  • Απελευθερώνονται μπλοκαρίσματα :
  • σε φυσικό,
  • συναισθηματικό και
  • νοητικό επίπεδο. Τα μπλοκαρίσματα είναι η αιτία πολλών ασθενειών.
 
  • Ενισχύονται οι θεραπευτικές διαδικασίες σε κάθε επίπεδο της ύπαρξης.
 
  • Επιτυγχάνεται η χαλάρωση του σώματος και η διαύγεια του νου.
 
 
 
Πειραματικά αποτελέσματα της εφαρμογής Τάχυον
  • Εφαρμογή Ταχυονισμένου κρυστάλλου πάνω σε μώλωπα
tachyon3
  • Διατήρηση φρούτων πάνω σε Ταχυονισμένο δίσκο
tachyon4
  • Επίδραση Ταχυονισμένου νερού στο αίμα
Xωρίς Τάχυον
tachyon5
 
 

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε το αίμα του δότη που έχει ληφθεί πριν από οποιαδήποτε έκθεση σε Ταχυονισμένα υλικά. Είναι εμφανής η συμπαγής συγκέντρωση των ερυθρών κυττάρων.

 
 
Mε Τάχυον
 
tachyon6
 
Στη δεύτερη εικόνα βλέπουμε το αίμα του ίδιου δότη που έχει ληφθεί 45 λεπτά μετά από υπογλώσσια απορρόφηση 15 σταγόνων Ταχυονισμένου νερού. Ήδη παρατηρείται βελτίωση. Τα ερυθρά κύτταρα είναι πιο ίσια κατανεμημένα και ελεύθερα στο πλάσμα.
Mετά από 8 ώρες...
 
 
tachyon7
 
Στην τρίτη εικόνα βλέπουμε το ίδιο δείγμα αίματος της πρώτης εικόνας μετά από 8 ώρες. Το αίμα είναι πλέον νεκρό. Μόνο δείγματα από τα κύτταρα είναι αναγνωρίσιμα.
tachyon8
 
Στην τέταρτη εικόνα βλέπουμε το ίδιο δείγμα αίματος της δεύτερης εικόνας. Έχουν περάσει 8 ώρες και το αίμα παραμένει ζωντανό διατηρώντας την κυτταρική του ακεραιότητα.
 
 
 
  • Τάχυον και αύρα

Οι παρακάτω είναι φωτογραφίες αύρας που αποτυπώθηκαν με ειδικό μηχάνημα. Στην πρώτη σειρά έχουμε τρία άτομα και το ενεργειακό τους πεδίο πριν την έκθεση τους σε Ταχυονισμένα υλικά.
tachyon9

Στην δεύτερη σειρά βλέπουμε τα ίδια άτομα είκοσι λεπτά αργότερα μετά την λήψη 20 σταγόνων Ταχυονισμένου νερού και φορώντας ένα Ταχυονισμένο εκκρεμές.
tachyon10
  • Υπερηχογράφημα κύστης στη μήτρα
tachyon11
1) Υπερηχογράφημα κύστης στην μήτρα 28-05-2006 (αριστερά)
2) Υπερηχογράφημα της ίδιας μήτρας στις 29-07-2006 (δεξιά)
Πλήρης απουσία της κύστης. Ένα λαμπρό παράδειγμα συνεργασίας μεταξύ του γιατρού που διέγνωσε – επέβλεπε και ενός θεραπευτή Tachyon που προσέφερε συνεδρίες.
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου