Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

 
 
Aura-Soma®
 
"ειστε τα χρωματα που επιλεγετε"
 
εσεις ποιο επιλεγετε ;
 
 
                 
              Τα Προϊόντα Aura-Soma®



Υπάρχουν πεντε  κύρια προϊόντα στο σύστημα της Aura-Soma®.



Τα μπουκάλια Ισορροπίας, (Equilibrium bottles), είναι 110 δίχρωμοι συνδυασμοί, (συνεχώς αυξάνονται), και αποτελούνται από δύο τμήματα, λάδι επάνω σε νερό.





Κάθε μπουκάλι περιέχει τις ζωντανές ενέργειες από χρώματα, φυτά και κρυστάλλους

και συνδυάζει τις δονήσεις του αγγελικού, του φυτικού και του ορυκτού βασιλείου σε μία ισορροπημένη μορφή που μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας επάνω στο σώμα.

Τα μπουκάλια Ισορροπίας είναι ο βασικός πυλώνας των προϊόντων της Αura-Soma.



Συμπληρωματικά στα μπουκάλια Ισορροπίας, υπάρχουν τα αρωματικά προϊόντα: οι Πομάδες, (Pomanders), και οι Πεμπτουσίες, (Quintessences).




Οι Πομάδες, αποτελούνται η κάθε μία από 49 βότανα, αιθέρια έλαια, δονήσεις κρυστάλλων και προσφέρουν προστασία για την αύρα καθώς ανοίγεστε στην διαδικασία μεταμόρφωσης που υποκινούν τα μπουκάλια Ισορροπίας.


Οι Πεμπτουσίες αποτελούνται η κάθε μία από 5 βότανα, αιθέρια έλαια, δονήσεις κρυστάλλων και βοηθούν στην επαφή μας με την εσωτερική μας καθοδήγηση.


Τα αρώματα αυτά τα "περνάτε" στην αύρα γύρω από το σώμα.

Τα Έσσενς Χρωμάτων, (Colour Essences), το τέταρτο εργαλείο της συλλογής, φέρνουν την ενέργεια του χρώματος μέσα στο σώμα, όταν πίνονται σαν σταγόνες μέσα σ' ένα ποτήρι νερό.

Το πέμπτο εργαλείο είναι τα Aρχαγγελόι, (Archangeloi), ψεκάζονται στην αύρα και μας συνδέουν με τον υψηλό κόσμο των Αρχετύπων, ώστε να βρούμε τον ρόλο μας μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν.

 




Πέρα από αυτά τα βασικά εργαλεία, υπάρχει μία εκτεταμένη σειρά υποστηρικτικών προϊόντων, από καλλυντικά μέχρι αποσμητικά χώρου.





 Όλα έχουν ως κοινό παρονομαστή το χρώμα και δημιουργούνται με την πρόθεση να είναι τελείως χρήσιμα.

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ AURA SOMA! 
 
 
 
 
                           https://www.facebook.com/tessie.kourkoumeli
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου